Departamente

Departamentul de Resurse Umane

Departamentul de Resurse Umane este cel ce menține legătura între toți membrii asociației noastre, ajutând la integrarea și comunicarea cu voluntarii nou veniți. Este un departament ce se ocupă de organizarea activităților, de atragerea noilor membrii și de motivarea lor. 

 

Departamentul Educațional

Departamentul Educațional menține legătura cu studenții reprezentanți din universitatea noastră, urmărind nevoile tuturor studenților și apărându-le drepturile, le prezintă obligațiile pe care le au și le oferă informații pentru o studenție cât mai ușoară. 

Departamentul de Relații Publice

Departamentul de Relații Publice este cel ce scrie tot ce apare pe paginile noastre, alături de materialele grafice realizate de departamentul anterior prezentat. Alt departament ce te va ține captiv în spatele unui mic ecran, dar care te va conecta atât cu actualii membrii ai asociației, cât și cu foștii membrii ai acesteia. 

Departamentul de IT & Design

Departamentul de IT&Design este cel ce ne încântă prin realizarea materialelor grafice necesare oricărui proiect marca ASB. Câți dintre voi nu dețin încă un sticker ASB? Puțini, suntem siguri. 

 

 

Departamentul de Strângere de Fonduri

Departamentul de Strângere de Fonduri se ocupă de obținerea sponsorizărilor în bani sau în produse pentru toate evenimentele asociației noastre. În spatele acestui departament este Andreea și o mare de oameni care se ocupă de identificarea celor mai potriviți sponsori pe baza unui research anterior realizat pentru identificarea posibilelor persoane de contact. 

Departamentul de Logistică

 Departamentul de Logistică este cel mai activ departament din punct de vedere fizic. Acesta se ocupă cu procurarea de materiale necesare pentru diversele noastre activități, dar și de inventarierea și asigurarea tuturor materialelor consumabile din asociație.