Balul Bobocilor BIM & BFKT

Balul Dramei Totale - Underground Pub - 27 noiembrie 2019

Ce e mai dramă decât Balul?

Ați simțit vreodată că aveți uneori „isteriile” de divă ale lui Heather? Sau că sunteți cuprinși de aroganța și nebuniile lui Duncan dobândite la școala de corecție? Sau poate ați fost vreodată impresionați de curajul lui Bridgette și de relația perfectă pe care o avea cu Geoff. De câte ori nu te-ai imaginat câștigătorul marelui premiu de pe insula dramei totale?

Asociația Studenților Bioingineri te invită intr-o mică călătorie spre copilărie prin Balul Bobocilor BIM&BFKT. Acest bal aduce în prim plan o generație de concurenți stabiliți în Tabăra Underground.

27 noiembrie 2019 - 20:00

Balul dramei totale surprinde lupta pentru premiul cel mare și nu numai. Bobocii noștri talentați se vor asigura că acele momente de fericire maximă și de suspans ale copilăriei vor fi resimțite cu putere de către voi.

Pentru a intra în posesia premiului, concurenții vor trece prin probe de foc, asta dacă... ajung până la bal :) . Va trebui să vedeți singuri pe 27 noiembrie, începând cu ora 20:00, în Underground Pub. Dacă ai simțit măcar o dată că lumea ta e o adevărată dramă, atunci știi ce ai de făcut.

Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a susține bobocii în cea mai frumoasă seară a lor!

Preț bilet: 15 lei